image image image image image image
Barvana konstrukcija
Kombinacija barvane kovine z inox pletenico.
Lestenci
Stilno oblikovan lestenec, ki bo v primernem prostoru primerno zasijal ...
Stopnice
Kovinske stopnice v kombinaciji z inox ograjo ter lesenimi elementi ...
Sakralni izdelki
Profesionalni ter stilno obdelani sakralni izdelki ...
Notranja inox ograja
Moderna notranja inox ograja s svojo funkcinalno kot tudi dekorativno vlogo ...
Inox ograje Notranje inox ograje so dekorativne in funkcionalne. Lahko jo prilagodimo vsem vrstam in oblikam stopnišč, z lesenim ročajem, pa dosežemo toplino in občutek sigurnosti.

Izdelava notranjosti tabernakljev

Tabernakelj (latinsko tabernaculum - koš, šotor) je v katoliški cerkvi oznaka za prostor, kjer se hranijo ciborij s posvečenimi hostijami, ki predstavljajo Najsvetejše - telo Kristusa, pa tudi monštranca in kelihi. Gre za male umetniško oblikovane omare z masivnimi stenami in vrati, ki se lahko zapirajo oziroma zaklenejo. V romanski cerkvi je bil tabernakelj (shramba) najsvetejšega, zamrežena vdolbina (niša) v korskem prostoru ali pa stenska (vzidna) omara - stenski tabernakelj, v gotiki pa je bil tabernakelj stolpičasta zakramentska mojstrovina kamnosekov. Od 14. stoletja dalje je tabernakelj postavljen na oltar.

Izdelava notranjosti tabernakljev je del naše sakralne ponudbe na katero smo še posebej ponosni. Naše delo je opravljeno s pravo mero spoštovanja in odnosa kakršnega si sakralni izdelki tudi zaslužijo.